Hvor mon min musikalitet stammer fra.....

"Harald - Nu ska' du op og synge, da jeg jo mangler Christian i dag". Og så sang Far og Sigvald af hjertet løs.

Som dreng i barndomshjemmet i Stjær var der ofte musik og glade dage. Far sang med lystig stemme og mor kan også godt lide at høre musik. Hvordan hun egenlig synger ved jeg ikke, det hører vi aldrig. Hun er nok ikke selv den store sanger. Så det er fra Far's familie jeg har fået min musikalitet.

Billedet ovenfor er fra Far&Mors Krondiamantbryllup og på billederne her nedenfor i slideshowet kan ses brødrene Sigvald og Christian underholde til Mor's 85 års fødselsdag.

Det første egentlige instrument jeg startede med var en melodi-banjo. Men også alt mulig andet som mundharmonika, blokfløjte, mandolin og diverse rytme-instrumenter kunne jeg håndtere.

Sigvald synger fra sit store repertoire
Sigvald synger fra sit store repertoire
Christian synger og opfører sketch "Den lille rødhætte"
Christian synger og opfører sketch "Den lille rødhætte"
På Rønde Høj- og efterskole, hvor jeg spillede i

På Rønde Høj- og efterskole, hvor jeg spillede i "Unoderne"

The Minies

The Minies

"Huskeseddel"

Hurup Thy turen - Tåget på hjemtur - Allan i sin vw lyseblå folkevogn kørte galt ved at følge den hvide midterstribe. Det gjorde den modkørende også. Så de tog hver især henandens venstre forskærme. Men begge kunne køre videre og hjem. Vi andre kørte ganske langsomt i den grønne folkevogns"rugbrød" og kom før hjem end Allan. Om morgenen/formiddagen kom vi ud og så at Allans bil var smadret!! - Hvor er Allan? men han lå heldigvis og snork sov på en sofa inde i stuen.

Mundelstrup Kro og Munkepoppen Spille opvarmning for Peter Belli og Rivalerne

Ballen Samsø - Johannes og ??(værtspar) 

Ulstrup Slot - Udendørs koncerter

Indvielses koncert på Hostebro Musikskole. Allans janitschar lærer Niels Buchart (Lærer på Musikkonservatoriet i Århus) var blevet ansat på Holstebro Musikskole, og så skulle vi repræsentere et godt eksempel på "en sammenspilsgruppe" - Snyd! Men koncerten gik ganske udmærket og vi blev klappet meget af.

Del siden